Send os din hilsen og få den på vores hjemmeside. Skriv til Tina Bjerre på tb@renovest.dk.

GÆSTEBOGEN 2014

Skole: SOSU Nord
Klasse: Pædagog assistenter
Dato: 01-12-2014

Vi var meget glad for at måtte komme ned til jer, det er bare så godt.

Christina Munkholm

Skole: Bakkehusene, Bælum
Dato: 26-11-2014

Skraldeskolen har modtaget denne hilsen fra Herdis, som egentlig er gået på pension til 1. oktober - men hun savner os vist ;-) Og kommer igen for 5. gang har om 14 dage :-)

"Jeg har efterhånden været på Skraldeskolen i mange år til stor glæde for alle i 0. klassse og vi voksne.
Det er et meget spændende og lærerigt forløb, der bliver præsenteret for eleverne.

De bedste hilsener fra Herdis"

Skole: Ørebro skole
Dato: 25-11-2014

Eleverne er glade for at have opnået kenskab til affaldsortering, da de mener at affalds opgaven i naturfagsmaratonen vil være let da de har lært så meget om affald.
Karin Odgaard

Skole: Herreklub
Klasse: Fyraftensmøde
Dato: 14-11-2014

Hej Tina.
På herreklubben Dr. Nielsens vegne, vil jeg gerne takke for et super arrangement.
Din entusiastiske fremgangsmåde og udstråling gør det særdeles interessant at høre om skrald.

Venlig hilsen/best regards
Heine Jensen
Afd. Leder hw-service

Skole: Jammerbugt forsyning
Klasse: Formidler
Dato: 01-10-2014

Hej Tina

Endnu engang tak for et inspirerende besøg på skraldeskolen.
I forbindelse med vores snak om at omsætte undervisningen til noget konkret på skolerne fik jeg en tanke, som jeg vil dele med dig: Jeg har en efternøler-lillebror på 12, som stolt kom hjem og fortalte, at hans skolebibliotek har lavet en bytte-kasse til kasserede bøger, som ungerne kan tage med hjem. Det var måske en ide til noget, der kan implementeres ret let på skolerne, og som kan vise børnene, at tingene sagtens kan bruges igen (keywords; deleøkonomi, affaldsforebyggelse, affaldshierarki).

Bare et forslag, hvis det er for stor en mundfuld at bede dem om at skulle sortere en masse forskellige fraktioner.

Pernille Hagen
Forsyning
Lundbakvej 5, 9490 Pandrup

Skole: Limfjords skole
Dato: 18-03-2014

Vi havde en super underviser, som virkelig forstod at forklare vores elevgruppe om affald på en god og forståelig måde. Og helt fantastisk at hun kunne nogle håndtegn :) Eleverne var meget interesseret i det der blev fortalt og vist.Vores elevgruppe har svært ved at koncentrere sig i lang tid af gangen, så det var en stor udfordring for dem alle at høre efter så lang tid i træk. Vi har efterfølgende talt om, at det kunne være super - når I har besøg af sådan en elevgruppe - hvis der var mulighed for at komme udenfor og lave/se noget konkret. Vi ved godt, at det er svært at have skoleklasser til at bevæge sig rundt på pladsen pga kørsel af store maskiner. Måske man kunne lave en mini affaldssortering ude i den gård, der hører til skraldeskolen. Sådan set som den sortering, der var i et af rummene. Så kunne man tømme kasserne og lade eleverne selv sortere. Det var svært for dem at sortere via billederne.

Jeg er godt klar over at jeres undervisning er tiltænkt folkeskoleklasser, og vi er alle meget glade for at vi alligevel fik lov til at komme og deltage. Der bliver snakket meget positivt om skraldeskolen rundt omkring på de forskellige skoler :)

Mange hilsener Anne-Louise Wetche

Skole: Haverslev skole
Klasse: 4. klasse og Bente
Dato: 14-03-2014

Haverslev skole har sendt os nogle rigtige flotte tegninger som børnene har lavet efter deres besøg på Skraldeskolen.

Klik her for at se tegningerne.

Skole: Ranum Efterskole
Klasse: Natur og teknik klassen
Dato: 11-02-2014

Tak for sidst, det var super spændende at få en rundvisning på Renovest. Det har inspireret os rigtig meget til at lave et oplæg og en lille udstilling til skraldesortering på vores efterskole. Nu har vi næsten et oplæg klar og vi vil rigtig gerne invitere dig her ud inden vi fremviser det til ledelsen. Er det noget du har lyst til og har tid til? I næste uge har vi prøver men vi vil selvfølgelig få det til at passe ind.

Kærlig hilsen Natasja og Julie og Thomas Bjerg :-)