Har du ideer eller spørgsmål, er du mere end velkommen til at smide en mail på tb@renovest.dk

Dejligt at se dig!

Tak fordi du besøger skraldeskolen.dk.

Skraldeskolen.dk er et supplement til alt den værdifulde viden som eleverne får, når de besøger Skraldeskolen i Oudrup, til skolernes egen undervisning og til dig som bare gerne vil vide mere. Viden om affald og miljø er almen dannelse. Skolebørn fra Vesthimmerlands og Rebild kan gratis komme til/fra Skraldeskolen, samt få gratis undervisning - så BRUG DET! Brug alt den værdifulde viden, som er samlet her.

Affald, ressourcer, materialer, værdier - kært barn har mange navne. Uanset, hvad vi vælger at kalde det - så vedkommer det os alle! Alle de ting, som vi dagligt omgiver os med, har skabt store mængder af affald, måske endda forurening, da det blev produceret rundt om på kloden. På et tidspunkt bliver alle vores ting igen til 'affald'. Eller gør det? Findes der en fremtid uden affald? Ja, det er i hvert fald regeringens mål - og vi skal alle bidrage.

På Skraldeskolen får vi besøg af mange børn og voksne og underviser mange aldre. Her på siden har vi forklaret de svære ord i vores ordbog. Disse ord er markeret med orange (øvrige links er også orange).

Verden og viden ændrer sig. Derfor skal skraldeskolen.dk være et dynamisk samlingspunkt for os alle sammen, hvor vi bliver klogere, bliver inspireret, deler erfaringer og værdifuld viden. Din deltagelse er vigtig.

Vi glæder os til et godt og givtigt samarbejde med dig. For din, min og fremtidens skyld.