Har du ideer eller spørgsmål, er du mere end velkommen til at smide en mail på tb@renovest.dk

KOM MED PÅ AGENTMISSION

Tag del i fællesskabet

På Skraldeskolen uddanner vi megaseje Affaldsagenter. Ca. 2500-3000 om året. Efter et besøg på Skraldeskolen bliver eleverne en del af et stort og stolt korps af børn og voksne, som kan sprede værdifuld viden som ringe i vandet.

Skraldeskolen ejes af Vesthimmerlands Kommune, som har besluttet, at alle børn 0.-6. klasse får gratis undervisning og transport til Skraldeskolen. Udskoling i Vesthimmerland skal selv sørge for transport, men undervisning er gratis, fordi affald, genanvendelse, genbrug og miljø står højt på den politiske dagsorden, tillige med almen dannelse af fremtidens børn og voksne.

Også Rebild Kommune satser hårdt på uddannelse inden for affald og ressourcer, og har ligeledes prioriteret at børn fra Rebild skoler 0.-6. skal have mulighed for gratis undervisning og transport.

Hvis du underviser på en skole udenfor Vesthimmerlands eller Rebild kommuner, er du selvfølgelig også velkommen. Du skal dog selv betale for undervisning og transport (max. 28 elever).

Book straks dit besøg
Flyer om Skraldeskolen (pdf)
Se mere om Skraldeskolen modul 1 + 2

Se også vores videorundtur på Skraldeskolen: